Contacte

The International Association «For Sovereignty»

La 19 iunie, la sediul central al "Mișcării de eliberare națională – MEN ", a avut loc o reuniune a grupului de lucru pentru organizarea Asociației Internaționale "Pentru suveranitate".

Scopul noii asociatiei este de a consolida identitatea națională a țărilor contracara globalizării neoliberale distructive și crearea condițiilor pentru lume multipolară corect care va schimba modul PaxAmericana.

În evenimentul au participat reprezantanții a cinci țări și reprezantantul MEN al Georgia a trimit salut prin intermediul Skype.

Din Rusia au participat liderii mișcării de eliberare națională, de Mișcarea internacională Eurasia și Miscarea antiglobala de Rusia. Ungaria a fost reprezentată de partidul "Jobbik" - președintele partidului Gabor Vona, șeful Departamentului Internațional și membru al Parlamentului maghiar Marton Dyondyoshi, membrul al Parlamentului European Bela Kovacs, secretarul al relațiilor ruso- maghiare Adrienn Sanislo.

Serbia a fost reprezentată de șeful Diasporei sârbe eurasiatice și de șeful Parlamentului a diasporei Mondiale sârb Dragan Stanojevic. Navaf Ibrahim a prezentat Uniunea Studenților siriene din Rusia și CSI. Au luat parte de asemenea cetățean american - Andrew Koribko.

Evenimentul a deschis șeful Departamentului Internațional MEN Leonid Savin. El a mulțumit tuturor participanților pentru poziția lor activă și a vorbit despre stadiul de pregătire viitoare.

Participanți au primit un proiect de Statut, de a face cunostinta cu el, atunci Savin a anunțat ordinea de zi.

MEN coordonator, deputat al Dumei de Stat Evgheni Fiodorov, care a prezidat reuniunea, a declarat unicitatea momentului istoric, asociat cu necesitatea de a ieși din dictatura SUA de toate țările din lume, care va fi capabili, pe baza de libertate și egalitate de a deține ponderată politica internațională. De asemenea, el a sugerat după înregistrarea noii uniuni de a organiza un congres mondial al națiunilor pentru consolidarea identității.
Gabor Vona a declarat că partidul lor a sprijinit ideea de o identitate puternică și se opune evroatlantizmului, care este un instrument de influență a SUA în Europa. Dragan Stanojevic a spus că, în ciuda existenței conflictului Ungaria-Serbia, există o bază solidă pentru a începe o cooperare. Pe baza al noilei organizații, sârbii și maghiarii mai repede va fi capabil să stabilească un dialog constructiv și inteligibilitate reciprocă decât politicienii oficiale.

Navaf Ibrahim a declarat că în timpul vizitelor la statele arabe din Yemen spre Egipt a observat cum, în aceste țări este în creștere recunoașterea noului rol al Rusiei în lume. Noi sperăm că se așteaptă modificări, în special cu privire la lichidarea de dependență față de Statele Unite ale Americii. Andrew Koribko a menționat că în țara sa nu toți cetățenii au susținut politică externă care Casa Albă și 90% dintre americani sunt împotriva războiului din Siria, provocând regimul de Barack Obama.

Andrew Koribko a menționat că în țara sa politică externă de Casa Albă nu are susținută de toți cetățenii și 90% dintre americani sunt împotriva războiului din Siria, provocat de regimul de Barack Obama. El era clar că există politicieni critici care pot să fi utile în activitatea de noua structură internațională. Toate au votat în unanimitate pentru crearea asociației.

A fost adoptată decizie de formarea comitetului de organizare, pregătirea documentelor pentru legalizarea și atragerea de noi membri din toate continentele de pe planetă.

Contacte

Аsociatie internationala
«Pentru suveranitate»